STATON

Wat we doen

WONINGBOUW

STATON-nieuwbouw-woningen-Sprang-Capelle-adjusted.jpg

Van luxe vrijstaande woningen tot de bouw van complete woonwijken: Staton haalt uit alle woningbouw projecten het maximale resultaat naar boven.

Wij ontwikkelen en bouwen woningen in allerlei soorten en maten. Van kleinschalige woningbouwplannen tot woontorens, appartementen, riante herenhuizen, vrijstaande villa’s en tweekappers – Staton zet graag zijn handtekening onder elk uitdagend woningbouwproject.

Uw onder architectuur gebouwde droomhuis

Bezit u bijvoorbeeld een bouwkavel? Dan bent u een van de gelukkigen die op het punt staat om uw eigen huis te bouwen. Maar: waar begint u? Wat wilt u bouwen, hoeveel kamers wenst u, welke uitstraling streeft u na en welke materialen wilt u gebruiken? En binnen welk budget? En laten we de belangrijkste vraag niet vergeten: met welk bouwbedrijf gaat u eigenlijk in zee?

Staton is een bouwpartner die samen met u op zoek gaat naar antwoorden op deze vragen. Stap voor stap nemen we u bij de hand bij de realisatie van uw droomhuis. Daarbij besteden we veel aandacht aan comfort, architectuur en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Kiezen voor Staton betekent kiezen voor een professionele projectaanpak waarbij de complete bouw onder één dak en één regisseur plaatsvindt.  

Ook bouwpartner voor seriematige woningbouw

Staton is ook een veelgevraagde partner bij seriematige woningbouw en vastgoedprojecten voor onder andere particuliere grondeigenaren. Ook woningcorporaties en projectontwikkelaars kiezen bij hun woningbouw project voor Staton. Daarbij profiteren ze van onze integrale aanpak. Dankzij onze helikopterview zijn we in staat om het overzicht te behouden over elk bouwproject – klein of groot. In elke fase van een bouwproject hebben we alle expertise in huis om de bouw tot een bevredigend einde te brengen.

Zo steken we veel tijd in voorbereidende gesprekken. Daarna gaan we de slag met een gedegen werkvoorbereiding. We maken scherpe calculaties en werken volgens een strakke planning. Tijdens de bouwwerkzaamheden werken we samen met onderaannemers die hun vak verstaan. Daarnaast hebben wij verstand van al het papierwerk dat bij een woningbouw project komt kijken – bouwregelgeving, bestemmingsplannen, vergunningen, noem maar op. Zoveel kennis is volgens ons een keiharde voorwaarde om een bouwproject honderd procent te doen slagen.  

Voor alle betonoplossingen bij woningbouw

Daarnaast verhuurt Staton zich bij woningbouwprojecten als onderaannemer bij alle voorkomende betonwerkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan het aanbrengen van funderingen, het storten van vloeren en kelders of de oplevering van complete betonnen casco’s. Onze ervaren betonploegen weten raad met de meest complexe betonoplossingen.

Woningbouw een zaak van vertrouwen

Een woning laten bouwen is in de allereerste plaats een zaak van vertrouwen. Bij de eerste voorbereidende gesprekken geven wij u een eerlijk en betrouwbaar bouwadvies. Tijdens de uitvoering van uw project werken wij samen met een netwerk van onderaannemers die hun sporen in de bouwwereld hebben verdiend. Daarnaast zijn wij lid van Woningborg, een garantie- en waarborgregeling die van toepassing is op al onze bouwprojecten. Simpel: wat andere bouwbedrijven beloven komen wij na. Dat is ons vertrekpunt bij elke bouwopdracht in de woningbouw.

Wilt u een kostenraming voor uw woningbouwproject? Begroot uw bouwplan door direct contact met ons op te nemen.

Woningbouw bij STATON

- Uw plannen Op maat

- Uw woning als energiebron

- Energieneutraal bouwen

- Nul-op-de-Meter

- Veel inspraakmogelijkheden

- Aandacht voor kopers

- Redelijke meer/minderwerk prijzen

- Veel alternatieve mogelijkheden

 

Seriematige woningbouw heeft onze voorkeur