STATON

Wat we doen

TURN KEY OPLEVERING

STATON-Nieuwbouw-kantoor-met-luxe-woning-penthouse-adjusted.jpg

Een bedrijfspand zo opleveren dat u alleen maar de sleutel hoeft om te draaien om uw onderneming te kunnen starten – dan hebben we het over een turn key oplevering. Staton levert bedrijfsgebouwen compleet en kant-en-klaar op.

Kiest u ook voor een turn key oplevering van uw bedrijfspand? Staton verzorgt uw bouwproject van a tot z. Vanaf het intake gesprek, de voorbereiding en het programma van eisen tot het ontwerp, de projectadministratie, de bouwwerkzaamheden, het afwikkelen van procedures en regelgeving en de uiteindelijke oplevering. Kiezen voor turn key oplevering betekent dat u tijdens de bouw van uw bedrijfspand volledig wordt ontzorgd.

Een voordeel van turn key oplevering: één opdrachtnemer

Alle werkzaamheden van de turn key oplevering van een bedrijfspand vallen onder de paraplu van één opdrachtnemer. Daardoor ligt de regie en coördinatie volledig bij de opdrachtnemer en houdt de opdrachtgever één aanspreekpunt. Eén opdrachtnemer betekent ook: één prijs. Leg je de turn key oplevering van je bouwopdrachten in handen van Staton, dan hoeft u niet overal prijzen van deelprojecten op te vragen en prijsonderhandelingen te voeren met allerlei onderaannemers. Prijs en termijn van uitvoering worden vooraf contractueel vastgelegd. Voor u betekent dat: 100 procent zekerheid.

Turn key oplevering: alles tot in de puntjes uitgezocht

Veiligheid, technische bouwvoorschriften, bestemmingplannen, bouwvergunningen. De wet- en regelgeving in de bouw wordt steeds complexer en wordt regelmatig aangescherpt. U bent vaak niet op de hoogte van alle regels die bij een turn key oplevering om de hoek komen kijken. Staton is op de hoogte van alle recente wijzigingen in de Nederlandse bouwregelgeving. Daarmee heeft u de zekerheid dat u in zee gaat met een allround bouwbedrijf dat u alle administratieve rompslomp uit handen neemt.

Ook een voordeel van turn key oplevering: betrouwbare onderaannemers

Timmermannen, metselaars, grondwerkers, stukadoors, loodgieters, tegelwerkers, dakbedekkers. Bij een turn key oplevering gaat Staton in zee met onderaannemers die hun sporen al ruimschoots hebben verdiend. Dat betekent dat u als opdrachtgever geen omkijken heeft naar het selecteren van deskundige en betrouwbare bouwpartners. Staton is aanspreekpunt en blijft eindverantwoordelijke. U loopt geen enkel risico om in het schip te gaan met een bouwbedrijf dat bijvoorbeeld broddelwerk aflevert. Behalve dat deze werkwijze ontzorgt, bespaart het ook veel tijd en stress.  

Wat kan Staton allemaal turn key opleveren?

Staton bouwt alles en bouwt vooral in grote volumes. De volgende panden kunnen wij turn key voor u opleveren:

 • Kantoorgebouwen
 • Bedrijfspanden
 • Industriële panden
 • Bedrijfsruimtes
 • Bedrijfsverzamelgebouwen
 • Scholen
 • Productiehallen
 • Utiliteitsbouw
 • Showrooms
 • Appartementen
 • Woningen
 • Seriematige woningbouw

Wilt u een kostenraming van de door u gewenste turn key oplevering? Begroot uw bouwplan en ontvang binnen één minuut een indicatieve offerte.

Van A tot Z

1. Intake gesprek

2. Programma van Eisen

3. Ontwerp

4. Projectadministratie

5. Bouwwerkzaamheden

6. Afwikkelen van Procedures en Regelgeving

7. Oplevering

8. Nazorg