STATON

Wat we doen

NIEUWBOUW

STATON-Nieuwbouw-bedrijfshal-loods-met-kantoor-Sanibell-adjusted.jpg

Veel ondernemers, projectontwikkelaars en gemeenten weten Staton te vinden voor de nieuwbouw van kantoren, industriële panden, bedrijfsverzamelgebouwen en productiehallen. Daarnaast zijn we bouwspecialist in utiliteitsbouw zoals scholen, openbare nutsvoorzieningen en seriematige woningbouw.

Alle nieuwbouw is maatwerk

Bij nieuwbouw trekken we nooit een standaardrecept of kant-en-klaar bouwconcept uit de la. Elke nieuwbouwcasus verdient immers zijn eigen benadering en plan van aanpak. Omdat een fraai eindresultaat begint bij een goede start, staan de wensen en eisen van de opdrachtgever centraal.

Ook de indeling van het nieuwbouwpand, de gewenste bouwmaterialen en de specifieke omgevingsfactoren waaronder de bouw plaatsvindt, zorgen voor grote verschillen tussen het ene en het andere bouwproject. Met andere woorden: nieuwbouw is maatwerk.  Deze filosofie leidt ertoe dat u de beschikking krijgt over een uniek bouwwerk met een persoonlijke look and feel.

Nieuwbouw van a tot z

Staton is een bouwbedrijf dat uw nieuwbouw desgewenst van a tot z begeleidt, bouwt en turnkey oplevert. Vanwege onze passie voor bouwen delen wij met alle liefde onze vakkennis met u. Deze gedrevenheid zult u al bij het kennismakingsgesprek merken. Als opdrachtgever brengt u allereerst uw eigen eisen en wensen in. Onze bouwspecialisten gaan daar enthousiast mee aan de slag en presenteren vervolgens aanvullende ideeën en verbetersuggesties. Zo komen we samen tot de basis voor een perfect schetsontwerp. Opdrachtgevers kunnen ons ook inschakelen voor de uitvoering van een ontwerp dat door hun eigen architect is gemaakt. Aan u de keuze.

Vlekkeloos bouwmanagement bij nieuwbouw

Staton offreert scherp en blijft tijdens de bouw opereren binnen afgesproken budgetafspraken. Gelukkig kunnen we terugvallen op jarenlange ervaring met gedegen bouwmanagement. Vanwege onze systematische en efficiënte planning en werkwijze zijn we in staat om de kosten beheersbaar te houden. Dat betekent dat u honderd procent gegarandeerd verschoond blijft van budgetoverschrijdingen. Laten we eerlijk zijn: in de bouwbranche worden zulke garanties niet altijd afgegeven. We geven toe dat het soms spannend is om het gewenste resultaat te realiseren zonder over het budget te gaan. Toch is een werkwijze zonder budgetoverschrijdingen bij Staton een heilig uitgangspunt.

Duurzame nieuwbouw

Staton heeft een voorliefde voor het gebruik van duurzame en onderhoudsarme bouwmaterialen. Duurzame nieuwbouw vertaalt zich in onze ontwerpen naar:

 • Een pand met een lange levensduur
 • Een pand met zo laag mogelijke energielasten
 • Gebruik van materialen die passen in de omgeving

Nieuwbouw voor veel branches

Staton werkt bij de nieuwbouw van bedrijfspanden en andere utiliteitsbouw prettig samen met opdrachtgevers uit zeer diverse sectoren. De gebruiksdoeleinden van onze nieuwbouw zijn zeer gevarieerd. Een greep:

 • Automotive
 • Werkplaatsen
 • Magazijnen
 • Distributiecentra
 • Scholen
 • Appartementen
 • Cascobouw
 • Productiehallen
 • Bedrijfsverzamelgebouwen
 • Seriematige nieuwbouw

Wilt u een kostenraming van het door u gewenste nieuwbouw project? Begroot uw bouwplan en ontvang binnen één minuut een indicatieve offerte.

STATON BOUWT O.A. IN DEZE SECTOREN:

- Automotive

- Werkplaatsen

- Magazijnen

- Distributiecentra

- Scholen

- Appartementen

- Seriematige Woningbouw

- Cascobouw

- Productiehallen

- Bedrijfsverzamelgebouwen

- Seriematige Nieuwbouw