STATON

Wat we doen

NIEUW KANTOOR

STATON-Nieuwbouw-Kantoor-Transito-adjusted.jpg

Het bedrijfsleven stelt steeds hogere eisen aan de bouw van een nieuw kantoor. Staton ontwerpt, ontwikkelt en bouwt voor u een nieuw kantoor dat helemaal past binnen uw bedrijfsfilosofie. Uw nieuwe onderkomen is precies afgestemd op uw workflows en interne bedrijfsprocessen.

Een nieuw kantoor hoeft allang niet meer een grijze muis op het bedrijventerrein te zijn. Het dient in de eerste plaats het visitekaartje van uw bedrijf te zijn. Een nieuw kantoor moet representatief zijn voor wat u doet. En moet qua uitstraling stroken met uw bedrijfsvisie en bedrijfscultuur.

Staton begrijpt heel goed dat opdrachtgevers zeggen: het oog wil ook wat. Ons bouwbedrijf heeft in de loop der jaren een indrukwekkende portefeuille opgebouwd met bedrijfspanden en nieuwe kantoren die echte blikvangers zijn. Stuk voor stuk kantoren die visueel gezien ver boven de middelmaat uitstijgen. Kiest u voor een nieuw kantoor met een meer traditionele uitstraling? Ook prima. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een combinatie van een conventioneel kantoorgebouw met een gedurfde en in het oog springende voorgevel.

Een nieuw kantoor voor meerdere bedrijven

De functie van kantoren heeft de laatste jaren een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Veel bedrijven kiezen ervoor om samen met elkaar één nieuw kantoor te delen. Dat stelt hoge eisen aan een flexibele indeling en bijvoorbeeld de inrichting van de receptie.

De opkomst van thuiswerken en flexibele werkplekken heeft de functie van kantoren ook drastisch veranderd. Kantoorruimtes zijn niet langer locaties met statische werkplekken waar werknemers van 9 tot 5 een stoel warm houden. Integendeel. Kantoren zijn levendige plekken geworden waar steeds meer ruimte wordt gereserveerd voor bijvoorbeeld ontmoetingsplekken, netwerkruimtes, projectwerkplekken, vergaderruimtes, stiltehoeken en hippe koffiecorners.

Een nieuw kantoor voor een scherpe prijs

Om het maximale uit de bouw van uw nieuwe kantoor te halen, gaat Staton al in een vroeg stadium met u om tafel om de huisvestingsbehoeften nauwkeurig te inventariseren. Uw wensen en eisen zijn altijd leidend bij de totstandkoming van uw nieuwe onderkomen. Bij het opstellen van een offerte maken we gebruik van geavanceerde teken- en calculatiemethoden. Staton biedt u scherpe prijzen aan dankzij een efficiënte werkwijze, strakke werkplanning en een gestroomlijnde voorbereiding. U bent verzekerd van een vaste prijs zonder dat u budgetoverschrijdingen riskeert.

Uw nieuwe kantoor turn key opgeleverd

Staton realiseert uw nieuwe kantoor desgewenst turn key. Dat betekent dat we u begeleiden van a tot z, van schets tot en met de uiteindelijke oplevering. In zo’n turn key bouwproject dragen wij de eindverantwoording voor alle onderdelen in het traject. Wij communiceren met de architect en zijn verantwoordelijk voor de inhuur van onderaannemers die hun vak verstaan. Dankzij onze kennis van bouwregelgeving regelen we bij de gemeente alle benodigde vergunningen. Deze integrale oplossing betekent dat u compleet wordt ontzorgd. U kunt uw concentratie richten op uw eigen werkzaamheden, maar kijkt wel aan de zijlijn bij de planvorming en de uitvoering mee.

Voordelen van een nieuw turn key kantoor

  • Eén aanspreekpunt tijdens voorbereiding, ontwerp, bouw en oplevering
  • Kortere doorlooptijd dan wanneer u zelf in zee gaat met diverse onderaannemers
  • U besteedt tijdrovende contacten met overheden en ingewikkelde vergunningsaanvragen uit
  • Geen nare verrassingen achteraf: het budget en de vooraf overeengekomen prijsafspraken zijn heilig


Wilt u een kostenraming van uw nieuwe kantoor? Begroot uw bouwplan en ontvang binnen één minuut een indicatieve offerte.

Uw nieuwe kantoor:

- Korte bouwtijd

- Strakke afwerking

- Uniek ontwerp

- Het nieuwe werken

- Kantoor inrichting 2.0