STATON

Wat we doen

Betonbouw.nu

BETONBOUW.NU heeft zich door de jaren heen bewezen als specialist in alle soorten betonbouw. Bij ons betonbouwteam bent u aan het juiste adres voor elke betonconstructie. Van fundering tot compleet casco en van kelder tot bruggenhoofd.

Staton Betonbouw Projecten.jpg

BETONBOUW.NU, een dochteronderneming van Staton Bouw, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een partner die bewezen heeft betonwerken goed aan te kunnen. 

Soorten betonbouw
Staton Bouw is actief de nieuwbouw van betonprojecten. Opdrachtgevers schakelen ons in voor:

  • funderingen, met of zonder grondverzet- en heiwerkzaamheden
  • kelders
  • complete casco’s, van fundering tot en met dakvloer
  • prefab beton
  • kademuren
  • landhoofden

Funderingen en Kelders
Wij verzorgen voor u de complete fundering, mét of zonder grond- en-/of heiwerken, aan u de keuze. Kortom alles wat nodig is om ‘uit de grond te komen’ wordt u uit handen genomen. Scheelt u in ieder geval een hoop zorgen. En geeft meer vastigheid voor uw eigen begroting. Want laten we eerlijk zijn, zitten er voor u als aannemer, juist in de onderbouw niet veel onzekerheden? En dat is nu juist het laatste wat u wilt, u wilt toch ook gemak?

Compleet Casco
Compleet casco uitbesteden? Geen probleem!

Wij zijn specialisten op het gebied van beton- en ruwbouw en zorgen ervoor dat uw project tot een goed einde wordt gebracht. Alles wat met beton te maken heeft, vanaf de funderingsconstructie tot de betonnen dakvloer. Kortom het gehele casco is aan ons goed besteedt. Wij nemen graag de volledige verantwoording over. BETONBOUW.NU is er aan gewend mag je rustig zeggen. U komt toch ook niet graag voor verrassingen te staan?

Civiele werken
Ook civiele betonwerken, zoals keerwanden, landhoofden, kademuren en kelders kunt u bij ons opvragen. Stuur gewoon uw bestek en tekeningen naar ons toe. Wij zorgen ervoor dat u in korte tijd een passende offerte van ons krijgt. We lichten de offerte graag toe en onze mensen gaan gemotiveerd voor u aan de slag, efficiënt en voor een afgesproken prijs. Eén centraal aanspreekpunt. Dat communiceert in ieder geval helder en duidelijk. Dat is toch wat u als aannemer graag wilt?

Kosten Betonbouw
Betonbouw kan een grillige kostencomponent zijn. De onderbouw zit vaak vol met onzekerheden. Daarom is het raadzaam om in zee te gaan met een partij die werkt met verstand van zaken. Die de expertise in huis heeft om te bepalen welke betonnen constructie het beste bij uw specifieke situatie past. Die uw hele betonproject van a tot z uit handen neemt. En die werkt met een vaste prijs waardoor u niet achteraf voor verrassingen komt te staan.

Wilt u een kostenraming op het gebied van betonbouw? Neem direct contact met ons op, bel 0183 - 678 194 of mail naar info@betonbouw.nu en ontvang een passende en vrijblijvende offerte.

 

 

 

  

- Complete casco's

 

- Funderingen

 

- Kademuren

 

- Kelders 

 

- Landhoofden