STATON

Wat we doen

Bedrijfsverzamelgebouw Bouwen

STATON-Bedrijfsverzamelgebouw-Bouwen-adjusted.jpg

Bij het bouwen van een bedrijfsverzamelgebouw is een goed begin het halve werk. Omdat een bedrijfsverzamelgebouw meerdere gebruikers huisvest, is het van groot belang om vooraf messcherpe keuzes te maken. Staton heeft alle expertise in huis om een bedrijfsverzamelgebouw-project vakkundig te coördineren en naar ieders tevredenheid te bouwen.

Een bedrijfsverzamelgebouw geniet steeds meer populariteit. Vooral kleinere bedrijven en zzp’ers kiezen in toenemende mate ervoor om één pand met meerdere bedrijfsunits te delen met andere ondernemers. De voordelen van een bedrijfsverzamelgebouw op een rijtje:

  • Lagere bouwkosten per ondernemer
  • Lagere huur per ondernemer
  • Ondernemers onder één dak schuiven elkaar eerder opdrachten toe
  • Ondernemers onder één dak profiteren van elkaars expertise
  • De beschikking over kantoorruimte op maat
  • Flexibele (en makkelijk opzegbare) huurcontracten

Bedrijfsverzamelgebouw: maatwerk voor iedereen

Het lijkt een tegenstrijdigheid om bij de bouw van een bedrijfsverzamelgebouw maatwerk te leveren tegen scherpe prijzen. Toch slaagt Staton er altijd in om individuele gebruikers van een bedrijfsverzamelgebouw optimaal tegemoet te komen met slimme maatwerkoplossingen. Het materiaal waarmee we werken - steen, staal, beton en glas - heeft als voordeel dat vrijwel elke architectonische indeling mogelijk is. Maatwerk is ook mogelijk dankzij een intelligent voortraject waarin we met een flinke dosis vindingrijkheid, een efficiënte werkwijze, gedegen werkvoorbereiding en strakke planning samen met u scherp aan de wind zeilen.

Bedrijfsverzamelgebouw ontwerpen, bouwen én opleveren

Staton is een bouwbedrijf dat de bouw van uw bedrijfsverzamelgebouw desgewenst van a tot z verzorgt. Wij voeren voorbereidende gesprekken, brengen vanuit onze vakkennis waardevolle input in, tekenen het ontwerp, bouwen het pand en ontzorgen u tot en met de overdracht van de sleutel. Ook denken wij desgewenst mee over locatiekeuze en nemen u de administratieve rompslomp uit handen bij het aanvragen van gemeentelijke vergunningen. Daarmee nemen we de verantwoording voor het hele bouwproject op onze schouders.

Betrouwbare onderaannemers

Staton heeft onderaannemers geselecteerd op hun scherpe prijs-kwaliteitsverhouding. Wij werken samen met betrouwbare vaklieden die nakomen wat ze beloven. Omdat we onderaannemers vanaf het begin nauw bij de plannen betrekken, zijn we in staat om snel een all-in prijs te offreren. Binnen deze prijs voeren we alle afgesproken werkzaamheden voor u uit, zonder dat we het budget overschrijden. Deze werkwijze voorkomt vervelende verrassingen achteraf.

Energiezuinig bedrijfsverzamelgebouw

Bij de bouw van een bedrijfsverzamelgebouw loont het de moeite om te investeren in duurzame bouwoplossingen. Investeringen in duurzaamheid leiden op korte termijn weliswaar tot hogere kosten, maar op de langere termijn worden deze terugverdiend met een lagere energierekening en een waardevast pand. Investeringen in duurzaamheid zijn onder andere:

  • energiezuinige verlichting
  • deugdelijke isolatie
  • slim koel- en verwarmingssysteem
  • geluidsabsorberende materialen die zorgen voor een optimale akoestiek

Wilt u een kostenraming van het door u gewenste bedrijfsverzamelgebouw? Begroot uw bouwplan en ontvang binnen één minuut een indicatieve offerte.

 

We zijn gespecialiseerd in utiliteitsbouw, zoals industriële panden, kantoren, scholen en seriematige woningbouw.