STATON

Wat we doen

Bedrijfsruimte Bouwen

STATON-VDS-03-adjusted.jpg

Nieuwe bedrijfsruimte laten bouwen? Staton stelde al vele tientallen opdrachtgevers tevreden met een bedrijfsruimte die afgestemd is op de functie van het bedrijf. En die qua uitstraling bovendien een regelrecht visitekaartje is van uw onderneming.

Of het nou gaat om grote bedrijfsruimten zoals industriële gebouwen, kantoren of een bedrijfsverzamelgebouw. Of een bedrijfsruimte aan huis. Maar ook bij andere bedrijfsruimten zoals productiehallen, kantoren, distributiecentra of showrooms kunt u er zeker van zijn dat u de beschikking krijgt over een uniek pand. Zo laag mogelijke kosten gaan hierbij hand in hand met een maximaal bedrijfsrendement.

State-of-the-art ontwerp voor uw bedrijfsruimte

Staton werkt samen met vooraanstaande architecten. Wilt u een industrieel pand met een robuuste uitstraling? Een bedrijfsverzamelgebouw met een sfeervolle entree en een combinatie van open, besloten en gesloten flexibele werkplekken? Een kantoor met een transparante uitstraling? In alle gevallen vertalen onze architecten uw bouwwensen naar een state-of-the art ontwerp. Overigens gaat Staton met even veel plezier en toewijding aan de slag met een bouwtekening die door uw eigen architect is ontworpen.

Bedrijfsruimte bouwen van beton

Staton kan met alle materialen uitstekend uit de voeten, maar bij het bouwen van een nieuwe bedrijfsruimte is beton ons stokpaardje. Beton laat zich namelijk op een fraaie en aantrekkelijke wijze combineren met andere bouwmaterialen zoals hout, glas en staal. Daarnaast kan Staton bogen op een jarenlange staat van dienst in de betonbouw. Als onderaannemer van grote bouwbedrijven, projectontwikkelaars of woningcorporaties mogen wij ons inmiddels een veelgevraagde bouwpartner noemen voor funderingen, vloeren, kelders of de complete cascobouw van beton. Onze gekwalificeerde betonwerkers beschikken over uitgebreide ervaring met complexe betonoplossingen.

Met turnkey bedrijfsruimte 100 procent ontzorgd

Met Staton kunt u alle kanten uit. Bijvoorbeeld voor slechts een onderdeel van uw nieuwe bedrijfsruimte. Zo bouwen als onderaannemer regelmatig het casco van nieuwe bedrijfsruimtes. Wilt u daarentegen zorgeloos kunnen blijven ondernemen? Dan laat u zich van a tot z ontzorgen met ons totaalconcept. Daarin regelen we ontwerp, uitvoering én procedureel papierwerk. Ons bouwbedrijf neemt de regie stevig in handen vanaf de tekentafel tot en met de oplevering van de sleutel. Voordeel voor u is dat u slechts vanaf de zijlijn hoeft mee te kijken. Alleen als wij dat nodig achten, kijkt u mee en/of stuurt u bij.

Duurzame bedrijfsruimte laten bouwen

Duurzaamheid staat bij het bouwen van een bedrijfsruimte bij elke ondernemer hoog op het prioriteitenlijstje. Ons ontwerp en materiaalgebruik zijn gericht op de bouw van een waardevast pand met een lange levensduur. Daarnaast hebben we alle expertise en tools in huis om de maandelijkse energielasten te minimaliseren. Verder zijn onze ontwerpen op een natuurlijke manier ingebed in de omgeving. Zo versterken de bedrijfsruimte en het landschap elkaar maximaal.

Wilt u een kostenraming van de door u gewenste bedrijfsruimte? Begroot uw bouwplan en ontvang binnen één minuut een indicatieve offerte.

> Duurzaam

> State-of-the-art ontwerp

> Turnkey gebouwd

 

Kortom; U wordt 100% ontzorgd!