Projecten

Een greep uit ons werk

Sanibell Kantoor en opslag

Sanibell Kantoor en opslagSanibell Kantoor en opslagSanibell Kantoor en opslagSanibell Kantoor en opslagSanibell Kantoor en opslagSanibell Kantoor en opslagSanibell Kantoor en opslagSanibell Kantoor en opslag

Sanibell ontwikkelt complete badkamermeubelen in diverse segmenten voor haar eigen badmeubelmerk INK, Bliss, Proline en Basic Line en heeft daarnaast ook private labels voor inkooporganisaties en wastafelfabrikanten. Het uitgebreide assortiment is volledig uit voorraad leverbaar.

Voor Sanibell heeft Staton Bouw een nieuw en duurzaam kantoor, showroom en bedrijfshal ten behoeve van opslag van badkamermeubilair gerealiseerd. Een prachtig design en een strak visitekaartje.

Vanuit de nieuwe locatie aan de Ferrarilaan te Oud-Beijerland wordt het team aangestuurd, worden klanten en relaties ontvangen en worden orders gereedgemaakt voor levering.

Een aantal jaren na de realisatie van dit eerste bedrijfspand ontving Staton Bouw wederom opdracht van Sanibell, ditmaal voor de uitbreiding van het bestaande pand en de realisatie van een nieuwe showroom. Meer info over deze 2e fase vindt u hier.

Opdrachtgever: Sanibell
Bruto vloeropp:
Architect: RoosRos
Start:
Oplevering: