Projecten

Een greep uit ons werk

Renovatie kantoorgebouw Joulz

Renovatie kantoorgebouw JoulzRenovatie kantoorgebouw JoulzRenovatie kantoorgebouw JoulzRenovatie kantoorgebouw JoulzRenovatie kantoorgebouw JoulzRenovatie kantoorgebouw JoulzRenovatie kantoorgebouw JoulzRenovatie kantoorgebouw Joulz

In opdracht van Slavenburg heeft Staton Betonbouw het betonwerk uitgevoerd bij de renovatie van het kantoorgebouw van Joulz. Het project bevindt zich op een prachtige locatie aan de voet van de Erasmusbrug in Rotterdam.

BETONBOUW.NU heeft zich door de jaren heen bewezen als specialist in alle soorten betonbouw. Bij ons betonbouwteam bent u aan het juiste adres voor elke betonconstructie. Van fundering tot compleet casco en van kelder tot bruggenhoofd.

Betonbouw kan een grillige kostencomponent zijn. De onderbouw zit vaak vol met onzekerheden. Daarom is het raadzaam om in zee te gaan met een partij die werkt met verstand van zaken. Die de expertise in huis heeft om te bepalen welke betonnen constructie het beste bij uw specifieke situatie past. Die uw hele betonproject van a tot z uit handen neemt. En die werkt met een vaste prijs waardoor u niet achteraf voor verrassingen komt te staan.

Wilt u een kostenraming op het gebied van betonbouw? Neem direct contact met ons op, bel 0183 - 678 194 of mail naar info@staton.nl en ontvang een passende en vrijblijvende offerte.

Opdrachtgever: Slavenburg
Bruto vloeropp:
Architect: Dam & Partners Architecten
Start: Juli 2012
Oplevering: Oktober 2012