Projecten

Muller Beltex

Pijnacker

Opdrachtgever
Muller Beltex
Architect
Bureau Kroner Architecten
Start
februari 2021
Oplevering
februari 2022
#
#
#
#
#
#
#
#
#

4.325

m2 vloeroppervlakte

12

maanden bouwtijd

STATON realiseerde het 4.325 m² grote, state-of-the-art bedrijfspand voor Muller Beltex op bedrijventerrein Boezem II te Pijnacker.

Muller Beltex levert technische componenten voor de bulkhandling- en procesindustrie ten behoeve van het horizontaal/verticaal transporteren en het verwerken van grondstoffen en materialen. Het familiebedrijf is in 1950 opgericht als handelsonderneming in drijfriemen en transportbanden, en is uitgegroeid tot een grote naam in de branche.

Het nieuwe bedrijfspand wordt gekenmerkt door een zeer hoogwaardige uitstraling én duurzaam installatieconcept. Het pand is volledig energieneutraal! De accoya kozijnen, glazen binnenwanden, houten plafonds, blauwstalen trappen, duurzame installaties én een unieke driedubbele gevelbekleding maken dit een bijzonder project met unieke en eigentijdse uitstraling.

De bedrijfsruimte bestaat uit kantoren, expeditie, opslag en een moderne werkplaats. Ook is de nieuwbouw voorzien van een binnentuin met een inpandig dakterras. De expeditie- en werkplaats ruimten zijn bovendien voorzien van bovenloopkranen en een inpandig laaddock.

Terug naar projectoverzicht

Gerelateerde projecten

Duurzaam BREEAM project #
Koedood Onroerende Zaken B.V.

Koedood Onroerende Zaken B.V.

Hendrik-Ido-Ambacht

Project bekijken
#
FF Chemicals

FF Chemicals

Duurzaam GPR project #
Veth Propulsion

Veth Propulsion

Papendrecht

Project bekijken