Projecten

Impulse Plants

Wijk en Aalburg

Opdrachtgever
Impulse Plants B.V.
Architect
Bouwkundig Adviesbureau Verwijst
Start
februari 2022
Oplevering
oktober 2022
#

540

m2 vloeroppervlakte

8

maanden bouwtijd

Voor Impulse Plants in Wijk en Aalburg realiseerde STATON een nieuw, duurzaam kantoorgebouw met hoogwaardige uitstraling.

Impulse Plants maakt gebruik van ongeëvenaarde kennis, brede ervaring en communicatie op maat waarmee door Impulse Plants de klanten een divers aanbod aan planten en bomen worden geboden. Impulse Plants levert in vele landen binnen Europa, maar vooral in het Verenigd Koninkrijk.

Het nieuwe hoofdkantoor voor familiebedrijf Impulse Plants B.V. in Wijk en Aalburg is deels turnkey opgeleverd. Dit houdt in dat het kantoorpand opgeleverd is met een deel van de afwerkingen, zoals bijvoorbeeld de plafondafwerking. Het gaat dus om een oplevering die verder gaat dan een casco oplevering, waarbij alleen het casco van het gebouw wordt opgeleverd zonder verdere afwerkingen of voorzieningen.

De nieuwbouw bestaat uit een kantoorgebouw met veel glas, moderne installaties en een hoogwaardige uitstraling. Ook is de bestaande situatie met 2 loadingdocks uitgebreid. De fraaie nieuwbouw wordt gekenmerkt door schuine kozijnstijlen, composieten kaders en een strak afgewerkte entreezone. Deze groeiende onderneming heeft ervoor gekozen de inrichting 'huiselijk en warm' uit te voeren. Authentieke wandafwerkingen met gestucte logo's, zwarte plafonds, glazen binnenwanden en een mooie trap maken het geheel tot een prettige werkomgeving voor de medewerkers.

Terug naar projectoverzicht

Gerelateerde projecten

Duurzaam BREEAM project #
Koedood Onroerende Zaken B.V.

Koedood Onroerende Zaken B.V.

Hendrik-Ido-Ambacht

Project bekijken
#
FF Chemicals

FF Chemicals

Duurzaam GPR project #
Veth Propulsion

Veth Propulsion

Papendrecht

Project bekijken