Projecten

GPW Turbine Support B.V.

Hellevoetsluis

Opdrachtgever
GPW Turbine Support B.V.
Architect
Brand BBA Architecten
Start
juli 2022
Oplevering
maart 2023
#
#
#
#
#
#

2.550

m2 vloeroppervlakte

maanden bouwtijd

De nieuwbouw met een afmeting van ruim 2.550 m² bvo zal op bedrijventerrein Kickersbloem 3 in Hellevoetsluis worden gerealiseerd. Het fraaie ontwerp is verzorgd door Jaap Brand van Brand BBA Architecten.

Sinds januari 2005 is GPW Turbine Support gespecialiseerd in het reviseren en onderhouden van stoom- en gasturbines. Daarnaast reconditioneren en reviseren zij pompen van allerhande merken en verzorgen zij werkzaamheden aan ander rotating equipment. Hun werkzaamheden bevatten onder andere: herstellen van schoependragers, vlakken van turbinehuizen, slijpen van generatorafdichtingen, reviseren van elektromotoren en uitlijnen van pompen.

Vandaag leverden we een echte eyecatcher op in Hellevoetsluis. Zeer tevreden en trotse opdrachtgevers ontvingen de sleutels van hun nieuwe bedrijfshuisvesting op Bedrijvenpark Kickersbloem 3.

De samenwerking met Brand BBA Architecten en onze projectpartners verliep meer dan soepel. Dit zorgde voor een gestroomlijnd bouwproces waarbij we de vooraf gemaakte planning hebben behaald!

De nieuwbouw bestaat uit hoogwaardige en riante kantoorruimtes entresols, douchecabines, en een 15 meter hoge bedrijfshal! De bedrijfshal is voorzien van veel natuurlijke lichtinval en kraanbanen van maar liefst 30Ton. Het gehele kantoor is bekleed met composieten hout- en natuursteenlook cassettes en wordt gekenmerkt door een spectaculaire luifel bij de entree.

Duurzaam bouwen was een van de wensen van onze opdrachtgevers. Samen behaalden we door duurzame keuzes tot uitvoer te brengen, een GPR-score van 8,5! 

Staton bedankt de opdrachtgever voor het vertrouwen en ziet uit naar voortzetting van de goede samenwerking. Wilt u dit project blijven volgen? Kijk dan op onze Staton Bouw LinkedIn pagina of op bezoek onze website www.staton.nl

Terug naar projectoverzicht

Gerelateerde projecten

Duurzaam BREEAM project #
Koedood Onroerende Zaken B.V.

Koedood Onroerende Zaken B.V.

Hendrik-Ido-Ambacht

Project bekijken
#
FF Chemicals

FF Chemicals

Duurzaam GPR project #
Veth Propulsion

Veth Propulsion

Papendrecht

Project bekijken