Projecten

FF Chemicals Uitbreiding

Werkendam

Opdrachtgever
FF Chemicals
Architect
Brand BBA Architecten
Start
januari 2021
Oplevering
juli 2021
#
#

3860

m2 vloeroppervlakte

6

maanden bouwtijd

Zo’n anderhalf jaar na de oplevering van de eerste fase zijn we in een bouwteam gestart met de bouw van de tweede fase (ruim 3.500 m²) voor FF Chemicals te Werkendam. De langdurige relatie en het wederzijdse vertrouwen wat Staton met deze opdrachtgever heeft opgebouwd past bij onze slogan: Bouwen op vertrouwen.

FF Chemicals is een familiebedrijf, gespecialiseerd in de productie van organische zuren en zouten die worden gebruikt in levensmiddelen en diervoeders ter verbetering van de kwaliteit van het eindproduct.
FF Chemicals staat bekend om haar service en flexibiliteit naar de klanten. Zo hanteren zij zeer korte levertijden en hoge kwaliteitsnormen.

Dat we meerdere keren voor opdrachtgevers (zoals FF Chemicals) bouwen kenmerkt onze werkwijze en de daaruit voortvloeiende klanttevredenheid; dat is waar we het voor doen!

Totaal beslaat de nieuwbouw van fase 1 en fase 2 ca. 13.000 m². Daarmee is FF Chemicals één van de grotere bedrijven die zich op het nieuwe bedrijventerrein ‘de Kop van Brabant’ in Werkendam heeft gevestigd. En de groei blijft aanhouden …

Lees in de volgende link van Bedrijvig Altena de ervaringen van onze opdrachtgever over de eerste fase (bladzijde 24+25)!

Terug naar projectoverzicht

Gerelateerde projecten

#
Koedood Onroerende Zaken B.V.

Koedood Onroerende Zaken B.V.

Hendrik-Ido-Ambacht

Project bekijken
#
FF Chemicals

FF Chemicals

#
Veth Propulsion

Veth Propulsion

Papendrecht

Project bekijken