Projecten

Eiland van Heesen

Leerdam

Opdrachtgever
Staton Ontwikkeling
Architect
Verstoep Architecten
Start
juli 2016
Oplevering
mei 2017
#
#
#
#

18

woningen

11

maanden bouwtijd

De naam Heesen stamt af van de oorspronkelijke bekende Leerdamse bewoners die hier hebben gewoond. Het waren bekende glasblazers. Het gebouw is gunstig gelegen, tegen het winkelcentrum van Leerdam. Het is een eigen ontwikkeling geweest van Staton Bouw. Het resultaat zijn 17 fraaie appartementen plus nog een gemeenschappelijk ruimte die het woongenot vergroten. Het ontwerp is van architect Verstoep uit Schoonhoven.

In de toren zijn, per bouwlaag 3 appartementen gebouwd. Alle appartementen beschikken over ruime balkons. Achter op het terrein is een eigen en afsluitbaar parkeerterrein aangelegd. Speciale toegangscontrole met een slagboom garanderen absolute veiligheid. Onder het complex zijn eigen parkeerplaatsen, bergingen en 4 garages gebouwd.
Door het aanleggen van watergangen is er een schiereiland ontstaan. De naam van het schitterende project is hieraan ontleend. Het metselwerk en de keuze voor duurzame aluminium kozijnen zorgen ervoor dat de bewoners zich weinig zorgen hoeven te maken over het onderhoud.
 

Terug naar projectoverzicht

Gerelateerde projecten

#
Wonen a la Carte

Het Nieuwe Water fase 1

#
MoVe Development

Gerdesiaweg

#
Boer Ontwikkeling

Dussen fase 1 en 2