STATON BOUW

Staat voor staal en beton 

De oprichting van Staton Bouw (betekenis; staal én beton) is een goede keuze gebleken. Door het benutten van opgedane ervaringen én individuele kwaliteiten heeft Staton een stabiele basis en brede kennis in de bouwsector.

Staton Bouw richt zich in hoofdzaak op utiliteitsbouw, zoals industriële panden, bedrijfsgebouwen, kantoren, scholen, grootschalige (kantoor)verbouwingen, betonbouw en seriematige woningbouw.

Een sterk team vormt de basis van Staton. Calculatie, werkvoorbereiding, projectleiding en uitvoering geven u de garantie dat uw gebouw door betrokken medewerkers zal worden gerealiseerd. 

Door de jarenlange ervaring van onze medewerkers zijn we in staat om aansprekende en toonaangevende projecten te realiseren!


STATON BOUW

Landkaart

Over ons

Bouwen

Bouwen is onze passie. In ons vak leggen we de lat hoog: u krijgt namelijk de beste bouwoplossing tegen een gunstige prijs. En elke dag werken we eraan om de lat hoger te leggen. Want morgen willen we nóg beter zijn dan vandaag.

Brains

Wij hebben veel verstand van bouwen. Deze kennis vertalen we naar toegevoegde waarde en maatwerkbouwoplossingen. Zo krijgt u een pand dat past bij uw productieproces, bedrijfsfilosofie en gewenste uitstraling.

Betrouwbaar

Eerlijkheid duurt het langst. Daarom betaalt u nooit een cent meer dan de afgesproken prijs en houden wij ons aan de overeengekomen opleveringsdatum. Loopt een project onverhoopt vertraging op? Dan communiceren wij dat tijdig en netjes.

Bouw

Thomas Baas

Aroen Brouwer

Jan van Dijk

Lars Duizer

Jan Goudriaan

Kees Hoogendoorn

Peter Hoogendoorn

Maron Jacobs

Jan Kievit

Pieter Kloosterman

John Kouwenhoven

Alex Krijnen

Peter Morée

Stanley Muilwijk

Astrid van Os

Arjan van der Spek

Sjon Sterk

Diana Vos

Johan van Vught

Roy aan de Wiel

Nick Willemse

Mitchell Wouters

STATON BOUW

Bouwt voor ondernemend Nederland

Het realiseren van mooie gebouwen. Utiliteit of woningbouw spreekt ons het meeste aan. Een goed advies vooraf scheelt tijd en geld. Klantgericht opereren. Luisteren wat de klant bedoelt. En zijn bedoeling dan omzetten in een stevig en fraai bouwplan. Ontstaan en groeien in tijden van crisis is geen kunst, meer een kwestie van focus.

STATON is een ondernemende bouwer en bouwt graag samen met ondernemende opdrachtgevers!

helm