Over ons

Staton

Over Staton

In 2008 besloten Johan Alblas en Kees Hoogendoorn de krachten van hun toenmalige bedrijven te bundelen en Staton Bouw op te richten. Johan was op dat moment eigenaar van Alblas Bouw en vooral bekend met het bouwen van beton- en staalconstructies. Kees was op dat moment eigenaar van Bouwteam Variant & Variant Ontwikkeling en vooral gespecialiseerd in bouwmanagement en projectontwikkeling.

De oprichting van Staton Bouw (betekenis; staal én beton) is een goede keuze gebleken. Door het benutten van opgedane ervaringen én individuele kwaliteiten heeft Staton een stabiele basis en brede kennis in de bouwsector.

Staton Bouw richt zich in hoofdzaak op utiliteitsbouw, zoals industriële panden, bedrijfsgebouwen, kantoren, scholen, grootschalige (kantoor)verbouwingen, betonbouw en seriematige woningbouw.

Kees en Johan.jpg

Het team

Een sterk team vormt de basis van Staton. Calculatie, werkvoorbereiding, projectleiding en uitvoering geven u de garantie dat uw gebouw door betrokken medewerkers zal worden gerealiseerd. Een vaste kern van zzp-ers vormen een prima aanvulling op het eigen team van Staton.

Door de jarenlange ervaring van onze medewerkers zijn we in staat om aansprekende en toonaangevende projecten te realiseren!

Door de jarenlange ervaring van onze medewerkers zijn we in staat om aansprekende en toonaangevende projecten te realiseren.