Actueel

het laatste nieuws

Update nieuw project: Nippon Gases te Dordrecht

We zijn pas net begonnen aan ons nieuwe project in Dordrecht voor opdrachtgever Nippon Gases, maar de vorderingen lopen gestaag.
Vandaag hebben we de tankplaat en het laaddock gestort. De komende tijd zullen wij ons bezig houden met het storten van de begane grondvloer en het plaatsen van de staalconstructie.

Nippon Gases is aanwezig in de meest geïndustrialiseerde landen van Europa en telt ongeveer 2.600 medewerkers. Ze levert industriële gassen aan meer dan 100.000 klanten, die actief zijn in verschillende sectoren zoals chemie, metaalnijverheid, voeding, elektronica, energie en gezondheidszorg. In de nieuwe bedrijfshal zal de productie van en de groothandel in droogijs en de aan- en verkoop van gassen voor industrieel gebruik plaats vinden.

Daarnaast zijn ze één van de vier belangrijkste industriële gasbedrijven in de wereld en reeds zeer goed gepositioneerd in Japan, Zuidoost Azië en de Verenigde Staten. De toewijding voor veiligheid, conformiteit, het milieu, het talent van de werknemers en de beste dienstverlening naar de klanten past perfect bij de motto van TNSC: “The Gas Professionals”.

 

Foto 2.jpgFoto 1.jpg