07 februari 2020

Update: HDW Heinenoord

#

In maart 2019 is Staton begonnen met de bouw van een nieuw bedrijfspand van 10.000 m2 voor HDW in Heinenoord.
Nu, bijna een jaar later, is dit project in de laatste fase van de afbouw. De vooroplevering staat al gepland een dezer dagen. De laatste glazen wanden worden gemonteerd, het vaste meubilair wordt geplaatst en de schilder zet de puntjes op de i.

Inmiddels is dit de derde samenwerking tussen de opdrachtgever en Staton. We hebben eerder al voor Mateco (zusterbedrijf van HDW) het hoofdkantoor in Rotterdam mogen verbouwen. En in het verleden hebben we de nieuwe vestiging in Veghel gebouwd.

De samenwerking tussen het gehele bouwteam is zeer prettig te noemen. Het gehele bouwteam trekt goed en respectvol met elkaar op. De opdrachtgever zelf kan dit ook beamen: ‘’Wat een mooie reis is het geweest en wat een mooi resultaat is het geworden. Uiteraard moeten er nog de nodige puntjes op de i worden gezet, maar we kunnen niet wachten om straks ons nieuwe huis te gaan betreden,,

Vanuit de opdrachtgever is en wordt er veel tijd in het project gestoken waardoor het pand aan de verwachtingen zal voldoen en afgestemd wordt op de realistische bedrijfsvoering en logistieke processen.

Staton vindt het project HDW een schitterend project om te mogen maken en hoopt dat er nog veel van deze mooie projecten, in goede samenwerking!

Fotoalbum