Actueel

het laatste nieuws

Over Staton: Terugblik lancering Bouwspot

We willen even terugblikken over de lancering van Bouwspot die op donderdag 12 december 2019 heeft plaatsgevonden in het Biesbosch Museum Eiland in Werkendam. Hierbij presenteerde onder andere Kees Hoogendoorn het nieuwe concept aan collega's, onderaannemers, architecten en klanten. Aansluitend kregen de gasten een rondleiding en sloten we af met een hapje en een drankje. We kijken terug op een geslaagde, feestelijke middag!

Wat is Bouwspot?
Bouwspot heeft een handige tool ontwikkeld waarmee u razendsnel inzicht krijgt in de kosten van uw bouwproject. Met de tool berekent u in 10 stappen uw bouwkosten online.

Ondernemers die denken aan een nieuw kantoor, bedrijfspand of magazijn verdiepen zich goed voordat ze bij een aannemer of bouwbedrijf een offerte opvragen. Vaak hebben ze al goed voor ogen wat de uitstraling van het pand moet zijn, hoe groot oppervlakte het moet zijn, hoeveel verdiepingen het pand telt en welke materialen toegepast worden.

Het maken van een kostenraming is lastiger, tenzij u meteen een offerte aanvraagt. Maar in de oriëntatiefase waarin u verkeert, is het juist handig om al meteen een indicatie van de bouwkosten te kunnen inzien. Daarom heeft Bouwspot een tool ontwikkeld waarmee u deze online kunt laten berekenen.

U doorloopt 10 stappen en heeft binnen een minuut een richtprijs in handen. Na het invullen van deze 10 vragen vult u nog enkele persoonlijke wensen in. Ook laat u uw persoonlijke gegevens zoals e-mailadres achter zodat wij u direct een prijsindicatie kunnen toesturen. De aanvraag wordt vervolgens verwerkt door een bouwer bij u uit de buurt die contact op zal nemen om het voorstel geheel vrijblijvend toe te lichten.

Meer informatie?
Wilt u graag meer informatie ontvangen? Bel of mail ons gerust! Of kijk gerust eens op de site van Bouwspot!

presentatie.JPGpresentatie bouwspot staton.JPGgebak.JPG