22 mei 2020

Oplevering Het Nieuwe Water fase 2!

#

Donderdag 14 mei 2020 was het feest in Delft! De 8 woningen van project Het Nieuwe Water fase 2 te Delft zijn opgeleverd.

Samen met de kopers, adviseurs van Vereniging Eigen Huis en een team van Staton vakmensen hebben we een geslaagde dag gehad.

In de middag overhandigde Wethouder Karin Schrederhof van de gemeente Delft, samen met Joubert Ockeloen van Wonen à la Carte en Kees Hoogendoorn van Staton Bouw, de symbolische sleutel aan de eerste bewoners van Het Nieuwe Water in Delft.

Het Nieuwe Water bestaat uit 8 unieke twee-onder-een-kapwoningen, gelegen op een fantastische locatie in De Harnaschpolder. Grenzend aan water met eilandjes en groen, wat deel uitmaakt van het Delfts ecologisch netwerk. Alle woningen zijn in mede-opdrachtgeverschap (MO) ontwikkeld. Door dit beproefde Wonen à la Carte-concept hebben de bewoners aan tafel met de architect, voor dit plan BDC architecten, hun woonwensen laten vertalen naar een woning volledig op maat, maar wel met veel expertise van vakmensen aan tafel.

Wij bedanken iedereen en met name onze opdrachtgever Wonen à la Carte voor de prettige samenwerking!

 

Fotoalbum