06 mei 2022

Nieuwe collega: Johan Vos

#

Sinds deze week heeft ons team er een nieuwe Statonner bij, uitvoerder Johan Vos! We zijn blij met deze nieuwe collega en heten Johan nogmaals van harte welkom!

Johan stelt zich graag even voor;

''Mijn naam is Johan Vos, 34 jaar en ik woon samen met mijn vriendin Naomi in Wijk en Aalburg. Mijn hobby’s zijn voetbal en allerlei gezelligheid. Ik voetbal in een vriendenteam bij Achilles Veen. Verder altijd in voor gezelligheid d.m.v. een avondje borrelen met vrienden en in het weekend gezellig uit eten en/of lunchen.
 

Inmiddels ben ik zo’n 18 jaar werkzaam in de bouw. Ik ben begonnen als leerling timmerman. Daarna het hele traject doorlopen als  timmerman, voorman, assistent uitvoerder en inmiddels doorgegroeid naar de functie als uitvoerder, wat ik nu zo’n 2 jaar doe. Ik werkte 15 jaar voor een grote aannemer en werkte eigenlijk altijd ver van huis. Een tijdje terug benaderd door Staton Bouw of ik vrijblijvend op gesprek wilde komen. Het gesprek verliep soepel en voelde voor mij erg goed aan, waardoor we uiteindelijk de keuze hebben gemaakt om de samenwerking aan te gaan.
 

Ik ben per 1 mei in dienst getreden. Ik kijk er heel erg naar uit om in dit warme en hechte (familie) bedrijf aan de slag te gaan en mooie projecten te realiseren in de omgeving waar ik zelf woonachtig ben. In de functie als uitvoerder hoop ik hier persoonlijk een groei door te maken en ben ik erg blij met het vertrouwen wat Staton hier in mij heeft uitgesproken.''

Fotoalbum