11 mei 2022

Fietsenwinkel Heenvliet bijna gereed!

#

In opdracht van Bike Totaal Leensvaart Rijwielen in Heenvliet bouwt Staton een moderne nieuwe fietsenwinkel. Nadat in november 2021 de eerste paal geslagen werd door dhr. Leensvaart (opdrachtgever), is inmiddels de afbouw in volle gang en zullen we over een aantal weken gaan opleveren! De nieuwbouw wordt gerealiseerd op een zicht locatie langs de N218 en bestaat uit een winkel met kantoor, expeditie en een magazijn.

Staton kijkt na 6 maanden terug op een vlot verlopen bouwproces wat zich kenmerkt door vertrouwen. Vertrouwen staat garant voor succes, past bij onze slogan, én is de basis geweest voor deze fraaie nieuwbouw! Op de video ziet u een feestelijk moment (frietkar op locatie) welke is gevierd met de opdrachtgever, zijn medewerkers, familieleden en projectbetrokkenen.

Dit onder architectuur gebouwde project is ontworpen door Kitselar Bouwkunde Architectuur en de directievoering wordt gedaan door Ingenieursbureau IOB uit Hellevoetsluis.

Samen met onze partners werken we toe naar de afronding van wederom een prachtig project, zodat deze zomer de eerste fietsen kunnen worden verkocht vanaf de nieuwe locatie!

Klik op de link en check de  meest actuele projectvideo > https://youtu.be/u0dUdwwHpBk