21 augustus 2020

Even voorstellen: Thomas Baas

#

Hij is begonnen als stagiair een aantal jaren geleden, maar sinds juni is hij in dienst bij Staton als junior werkvoorbereider. Thomas stelt zich graag even voor! 

''Mijn naam is Thomas Baas, ik ben 20 jaar oud. Samen met een oudere zus woon ik nog bij mijn ouders thuis in Werkendam.

Sinds juli van dit jaar ben ik in het bezit van mijn MBO diploma voor de opleiding ‘Middenkaderfunctionaris Bouw’. Deze heb ik behaald bij het da Vinci college in Hardinxveld-Giessendam.

In mijn vrije tijd pak ik regelmatig de mountainbike en ga ik een stuk fietsen. Dit doe ik in de omgeving van Werkendam, voornamelijk de Biesbosch.

Vanaf juni dit jaar ben ik in dienst van Staton als junior werkvoorbereider. Daarnaast ben ik samen met enkele collega’s bezig om het BIM (Building Information Model)-proces binnen Staton op te zetten.
Inmiddels zijn we al enkele maanden bezig met het volgen van een Revit cursus.

Ik ben bij Staton terecht gekomen in het tweede jaar van mijn opleiding, destijds heb ik 10 weken stage gelopen op het kantoor van Staton. Het derde en vierde jaar van mijn opleiding was in de BBL vorm, beide jaren heb ik op het kantoor van Staton gewerkt/stage gelopen.
In deze jaren heb ik bij verschillende leuke projecten mogen helpen met de werkvoorbereiding, waaronder FF Chemicals te Werkendam en HDW te Heinenoord.

Toen ik voor het eerst bij Staton kwam viel het me gelijk op dat het een bedrijf is met veel jonge werknemers. Doordat Staton een niet al te groot bedrijf is, hangt er een hechte sfeer onder de collega’s. Dit merk je goed in de dagelijkse omgang.

Ik bedank Staton voor het vertrouwen en kijk uit naar de toekomst!''