10 april 2020

Even voorstellen: Mitchell Wouters

#

''Mijn naam is Mitchell Wouters, ik heb in Dordrecht ‘MBO bouwkunde’ gestudeerd en op het Avans te Tilburg ‘HBO bouwtechnisch bedrijfskunde’. Vanaf begin dit jaar ben ik met plezier begonnen bij Staton Bouw. Wat ik direct al opmerk, is dat Staton Bouw een familiair bedrijf is, mede door de hechtenis die er is in het bedrijf. Dat zie je terug in de manier van werken, maar ook in de dagelijkse omgang tussen de collega’s.

Ik woon in Dordrecht samen met mijn vrouw Freya (26) en een dochter Felynn (8 maanden). Mooi om te zien hoe zo’n klein iets, zo wijs kan zijn. Iedere dag zie je haar zichzelf weer verder ontwikkelen, elke dag zie opeens weer iets nieuws dat ze kan of ontdek op haar manier.

Ik stroom in als assistent projectleider en werk ik aan project ‘de Doorman’ en project ‘Nieuwbouw kantoorpand te Wageningen.’

Door middel van mijn persoonlijke enthousiasme, mijn positieve drive, wil ik mijn bijdrage aan het team toevoegen. Door middel van een nuchtere blik en mijn directheid, oftewel recht voor z’n raap, hoop ik duidelijkheid te krijgen als de situatie er om vraagt.

Ik bedank Staton Bouw voor het vertrouwen en kijk uit naar de toekomst!''