23 december 2021

Even voorstellen: Jacco Struik

#

Per 1 december 2021 heeft Jacco Struik zich bij het team van Staton aangesloten. Hij stelt zich graag even voor!

''Mijn naam is Jacco Struik en ik ben 40 jaar oud. Ik woon met mijn vrouw Astrid en 2 kinderen Tim (8,5 jaar) en Mike (bijna 5 jaar) in Werkendam.

In het voorjaar ben ik vaak te vinden op de camping met mijn gezin en genieten we lekker van het buiten zijn. Als ik niet op de camping zit, mountainbike ik graag in het weekend.

Na 13 jaar in de scheeps- en interieurbetimmeringen te hebben gewerkt , heb ik de rol vervuld als teamleider bij een exclusieve houten vloeren fabrikant, dit heb ik 8,5 jaar gedaan. De bouw had al enige tijd mijn interesse gewekt, mede door de ontwikkelingen die zich afspelen in de bouw. Per toeval kwam ik op de site bij Staton Bouw terecht en heb ik contact gezocht.

Per 1 december 2021 ben ik in dienst getreden in de functie als werkvoorbereider. Hoewel mijn achtergrond niet geheel aansluit op de bouw, geeft Staton Bouw mij toch de kans en het vertrouwen om het vak te leren en dat waardeer ik enorm.

Het is een enthousiast team die voor elkaar klaar staat en dat ervaar ik als zeer positief. Ik wil Staton Bouw bedanken voor het vertrouwen en kijk uit naar de toekomst.''